Voetbalfeestje?!

 

Een keer niet naar het zwembad of de kinderboerderij voor je verjaardag? En weet je niet wat een hartstikke leuk alternatief is? Wij wel, want bij Voetbalschool Oranje kun jij je verjaardag op een originele manier vieren. Met je vriendjes en vriendinnetjes kun je genieten van een echte voetbaltraining voor alle niveaus. Dat allemaal onder leiding van professionele voetbaltrainers die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Eerst leren we jou en je vriendjes en vriendinnetjes een paar technieken, daarna passen we die toe in een leuk partijspel. Tijdens het voetbalfeestje maken wij gebruik van voetbalspelletjes om voetbal met nog meer plezier te spelen.

 

Voor het voetbalfeestje komen wij naar je toe. De voorwaarde is wel dat er een gras- of speelveld bij je in de buurt is. Als wij meer dan twintig kilometer moeten rijden, vragen wij een reiskostenvergoeding van 0,19 eurocent per kilometer. Een voetbalfeestje duurt anderhalf uur en kost 125 euro. Het minimaal aantal deelnemers is acht, het maximum twaalf. De jarige krijgt een passend cadeau. Wil je het voetbalfeestje op een sportaccommodatie vieren? Dat kan in overleg. Voetbalschool Oranje regelt de trainingsmaterialen zoals ballen, hesjes en doeltjes.

 

Interesse of wil je meteen reserveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Voetbalschool Oranje. Dat kan via de e-mail: info@voetbalschooloranje.nl.