top of page

Voetbalfeestje?!

Is uw kind binnenkort jarig of is hij/zij al jarig geweest en heeft hij/zij nog geen feestje gevierd en willen jullie een keer wat anders dan zwemmen of een speurtocht? Dan zitten jullie hier goed. Wij bieden namelijk ook voetbalfeestjes aan. Dit is onder leiding van een echte VSO trainer, met allemaal leuke voetbalspellen die de VSO aanbied.

 

Het feestje zal 1,5 uur duren en we zullen een korte pauze tussendoor hebben om wat te eten en te drinken. Het feestje kan gegeven worden voor 8 tot 12 kinderen. Verder hebben wij altijd beschikking tot de velden van VV Jonathan, dus wonen jullie in de buurt is dit het ideale complex voor een voetbalfeestje. Wilt u het feestje toch ergens anders houden, laat dat even weten in het formulier hieronder.

 

De kosten voor het feestje zijn €150,- voor het standaard feestje zoals hierboven beschreven. Wilt u het feestje graag uitbreiden met bijvoorbeeld een opblaaskussen in de vorm van een dartbord? Dat kan, wij hebben in het formulier verschillende extra opties voor u klaar staan. Wilt u het feestje op een andere locatie en is dit meer dan 20km van het complex van VV Jonathan? Dan rekenen wij een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Schermafbeelding%202021-04-06%20om%2022.

Bij de VSO kinderfeestjes krijg je een super gave VSO uitnodiging om uit te delen aan al je vriendjes en vriendinnetjes!

bottom of page