top of page

Over Voetbalschool Oranje

Voetbalschool Oranje, welbekend als VSO, verzorgd techniektrainingen die zijn gericht op het individu. Het belangrijkste doel van onze trainers, is het verbeteren van de techniek van de spelers. Dit is anders dan de clubtrainingen die vaak gegeven worden om het team beter te maken en het individu op de tweede plaats komt.

Wat vinden wij belangrijk?

Bij de VSO ligt de prioriteit bij het individu, wij kijken vooral naar de ontwikkeling van het balgevoel, verbeteren van de 1 tegen 1 duels, pass- en aannametechniek en lichaamshouding van de spelers tijdens het voetballen. Dit doen wij door veel van de oefeningen in kleine organisaties te doen, waardoor iedereen veel aan de beurt komt. 

IMG_4584_edited.jpg
IMG_4978_edited.jpg

Wat krijg je bij ons?

Allereerst hoef je geen lid te zijn van een voetbalvereniging om mee te doen aan onze activiteiten. Kinderen van 5 t/m 15 jaar zijn van harte welkom bij de VSO. Wij organiseren zowel techniektrainingen in het voor- en najaar, voetbaldagen in de vakantie en voetbalfeestjes.

 

Voor de techniektraining betaald u €100,- voor 10 trainingen, zowel in het voor- als in het najaar. Het VSO Adidas tenue wat verplicht is om te dragen tijdens onze trainingen kost €30,-. Bent u al in bezit van een VSO tenue dan bent u dus voor €100,- klaar voor de cursus.

 

Voor de voetbaldagen verschillen de prijzen per vakantie, kijk op de “activiteiten” pagina om te zien welke voetbaldagen wij hebben in de komende vakantie.

 

Voor de voetbalfeestjes rekenen wij €125,- voor 1,5 uur voetballen op het complex van VV Jonathan. Hier krijgt u VSO uitnodigingen voor alle uitgenodigde, een certificaat voor alle deelnemers aan het einde van de training en een passend cadeau voor de jarige! 

Voor meer opties, vul het formulier in en kijk wat er allemaal nog meer mogelijk is!

bottom of page