top of page

Onze Visie

Aandacht voor het individu

De VSO biedt veel aandacht voor het individu, dit doen wij onder 2 verschillende methodes. De René Meulensteen-methode en de Wiel Coerver-methode.

 

De René Meulensteen-methode komt vooral neer op passeerbewegingen binnen vier één-tegen-één-situaties: een tegenstander voor je, naast je, achter je en uit een hoek. De trainers van Voetbalschool Oranje bieden je verschillende passeerbewegingen waarin je leert je tegenstander uit te spelen. 

Per training zal er in 1 van deze thema’s passeerbewegingen, een 1 tegen 1 vorm en om de week een afrondvorm zijn. Een training gaat altijd over 1 thema en niet over verschillende.

 

 

De Wiel Coerver-methode draait vooral om balgevoel en snel voetenwerk, waarbij het gaat om snelheid en wendbaarheid. De oefeningen die Voetbalschool Oranje uitzet, zijn competitief. Met andere woorden: wij helpen jullie met een winnaarsmentaliteit. De trainingen zijn onderverdeeld in 5 onderdelen;

 

1. De warming-up voor het balgevoel

2. Schijn- en passeerbewegingen

3. 1 tegen 1 in partijvorm

4. Spelvorm of afrondvorm

5. Eindpartij 

 

Door deze 2 methodes te combineren hebben wij het beste uit 2 werelden weten te halen en een optimale training neergezet.

bottom of page