Voetbalschool Oranje: Voetbalschool Oranje verzorgt techniektrainingen die zijn gericht op het individu, met als belangrijkste doel: het verbeteren van de techniek. Het is een aanvulling op de clubtraining waar de focus meer op samenspel en het team zijn gericht. Het individu komt op de tweede plaats. Bij Voetbalschool Oranje is dat precies omgekeerd. Daar is juist veel aandacht voor het individu. Een kind krijgt bij Voetbalschool Oranje de kans op persoonlijke ontwikkeling. Extra trainingen bij clubs zijn vaak in handen van goedwillende vaders of ongediplomeerde trainers. Voetbalschool Oranje staat onder leiding van gecertificeerde voetbaltrainers.

 

Wat vindt Voetbalschool Oranje belangrijk?

Bij Voetbalschool Oranje ligt de prioriteit bij de ontwikkeling van het balgevoel, snelvoetenwerk, schijn- en passeerbewegingen, pass- en aannametechnieken en één- tegen-één-duels. Wij werken tijdens de oefeningen in kleine organisaties. Daardoor ben jij veel vaker aan de bal, zijn er meer herhalingen, ben je veel vaker aan de beurt bij een oefening en hoef je niet steeds in een lange rij te wachten, voordat je weer mag.

 

Wat krijg ik bij Voetbalschool Oranje?

In de eerste plaats hoef je geen lid te zijn van een voetbalclub om je in te schrijven. Ben je tussen de vijf en zestien jaar? Dan ben je van harte welkom. Je kunt je inschrijven voor de voor- of najaarsreeks. Of allebei natuurlijk! In beide gevallen gaat het om tien trainingen die je kunt volgen op onze locatie in Zeist. Een training duurt één uur en vijftien minuten. Voor die tien trainingen betaal je 125 euro. Daar zit dan ook nog een mooi Voetbalschool Oranje-tenue ter waarde van 25 euro bij. Die geven wij aan alle kinderen die zich inschrijven, om tijdens de oefensessies de uniformiteit te waarborgen. Iedereen traint dus in hetzelfde tenue! Heb je wel eens eerder bij ons getraind en ben je al in het bezit van ons tenue? Dan betaal je slechts honderd euro voor tien trainingen. Dat is dus tien euro per training. De trainingen vinden plaats op vrijdagmiddag en –avond of op zondagochtend.